Blanda ner mjöl och bakpulver. En riktigt fin kaka med både kokos och ananas. Smält smöret och blanda ner alla torrvaror, ta bort från värmen och blanda ner ägget
Blanda de torra ingredienserna och vänd ner dem i två omgångar varvat med oljan. Jag såg en stackars ensam burk krossad ananas i skafferiet och blev så himla sugen på att baka något med den
Blanda alla ingredienser till toscan i en kastrull och koka upp under omrörning. Vispa ägg och socker poröst, blanda i mjöl, bakpulver och ananasjuice växelvis ner i smeten
Blanda florsocker med lite vatten och ringla utanpå garneringen när kakan är kall. Hittade det här receptet i en bilaga från en gammal tidning, en annorlunda kombination av kokos och ananas med florsockerglasyr utanpå
På bilden syns den smaskiga kokos- ochananaskakan som är både mjölk- och äggfri. För att slippa köpa en massa olika formar som ska ta plats i skåpet så kan man enkelt förminska en form man har genom att lägga något i formen som tar upp plats och därmed minskar storleken på formen
Låt koka uppoch sjuda några minuter. Vänd växelvis ner mjölblandning och vatten i äggsmeten. Garnering. Idag fick jag och dottern ett litet ryck och kände för att baka lite så det slutade med en Ananaskakaoch Vaniljhorn och självklart kommer bilder och recept