Till drinken så gjorde jag sockerlag, men lätt det koka ihop tillsammans med kanelstänger och nejlikor vilket gav drinken en hint av kanel men inte så mycket så att det tar över (vilket kanel lätt kan göra)
Stek bitarna i smör och kanel i en stekpanna tills dom får lite färg. Fräsch, varm och kryddig ananas serverat med en god vaniljglass toppad med rostad mandel och kokos
En lite annorlunda morotskaka som jag har kompletterat med krossad ananas. Så jag tog mitt egna recept och kompletterade med väl avrunnen krossad ananas
Idag ska vi flambera ananas. Utöver chilin har vi smakat upp chokladen med lite kanel och havsalt. Först lär vi oss dela en ananas som vi sedan steker i karamelliserat socker och bränner av med konjak
Vi har ju testat att servera en salsa med ananas, mynta och rom (här) tidigare till chokladtårta och det blev ju så himla gott, det friska lyfter verkligen den där lite tyngre chokladsmaken till oanade höjder