God amerikansk senap och ketchup. De finns ju människor som reser världen runt för att hitta den perfekta hamburgaren och sen finns de människor som köper färdigpressade hamburgare i frysdisken
Ska det vara amerikanskt, så ska det. Av mosterHamburgare börjar visst bli lite trendigt igen. Tricket med att göra hamburgare är att försöka göra dem så tunna som möjligt - utan att de faller sönder - eftersom de "reser sig" under grillningen
Dela receptet "Hamburgare med surdegsbröd" med dina vänner Tweet Pin It Receptet postades i Amerikanskt, Bröd, Färs, Huvudrätter, Recept och Gul lök, Köttfärs
Dessutom var den perfekt i storleken, inte så grandios som vissa hamburgare kan vara, och lite extra lyxig med sitt briochebröd som blivit stekt i ankfett
Hamburgare brukar jag alltid göra egna. Hamburgare med egen dressing, grönsaker och fiberrikt bröd. 2 äggulor1 tsk dijonsenap1 tsk vatten2,5 tsk vitvinsvinäger0,75 krm salt1 krm cayennepeppar1 krm strösocker2 dl rapsolja 8 skivor inlagd gurka2 msk ketchup2 msk amerikansk, gul senap0,5 tsk vitlökspulver0,5 tsk paprikapulveren nypa cayennepepparBörja med att göra majonäsen
Ni vet sån där amerikansk fulost. De senaste fyra åren har jag ätit många burgare. Jag åt många burgare innan dess, men i och med bloggens start har det blivit betydligt fler
Grillade hemgjorda, amerikanskahamburgare med Potato Burger Bun från Korvbrödsbagarn. Det finns inget som slår smaken och saftigheten i mina amerikanska burgare