Lägg mandel, pistaschnötter, florsocker och majsstärkelse i skålen till matberedaren med kniven monterad och kör tills mandel och pistaschnötter är finhackade
Och nu, några dagar efter att detta skrevs, kommer jag på att jag toppade hela härligheten med krossade amarettokakor (ta mandelbiskvier om du inte hittar amarettokakorna, jag hittade mina på Lidl
Dela denna artikel. Facebook. Twitter. Google. Plus. Tipsa. Utskrift. Mat & Dryck. Publicerad 8 augusti 2014 kl. 15. 00. Glöm inte bort tillbehören när du bjuder på kräftskiva, men lägg hellre slantarna på bra kräftor än dyra tillbehör
Sätt ugnen på 175°. Kör mandel, maizena och florsocker i en matberedare tills mandeln är finhackad. Vispa äggvitorna med salt tills de blir skummiga och ljusa
Ugn 175º samt 100º. Lägg mandel, pistaschnötter, florsocker och majsstärkelse i skålen till matberedaren med kniven monterad och kör tills mandel och pistaschnötter är finhackade
1. Lägg mandel, pistaschnötter, florsocker och majsstärkelse i skålen till matberedaren med kniven monterad och kör tills mandel och pistaschnötter är finhackade
Hacka chokladen och smält den med espresso och snabbkaffe i ett vattenbad och ta bort från värmen. Blanda äggulor, vaniljsocker och hälften av sockret i ett vattenbad tills blandningen blir tjock och skummande