Blanda runt och låt alltbli varmt, smaka av med kryddor och citronsaftprecisinnanserveringen. Vill man "go all the way" så gör man så klart sin egen goda pesto, så vi slänger inett stycken recept på det också
Nästa vecka kommer verkligheten krypandes igenmedallt vad det innebär. Vi försöker suga ur så mycket lugn och ledighet av detta jullovet som vi bara kan, vilket bland annat innebär långa sovmornar och stillsamma dagar
Lägg allti en matberedare och kör till en slät smet. I vår familj har vitagitett grönt beslut och har bytt ut två av veckans middagtill helt vegetariskaalternativ
Om du mot förmodan missatMartina är det hon som jag skrivitGiftfri – Ett rent liv utan tillsatsertillsammansmed, hon har en superbra blogg, som du bör kolla in
Jag har iallt större utsträckning börjat laga mat från grunden, med så lite hel- och halvfabrikat som möjligt, utan tillsatser, glutenfritt, sockerfritt och även användning av stärkelse i så litenutsträckning som möjligt
Etttips är att när du har kokat klart pastan och häll av det mesta av vattnet så brukar jag låta silenmed pastan hänga över kastrullen som jag kokade pastan i, hälla ned pastan samt lite av vätskan i stekpannan där du har det du stekt och röra om allt så det blandar sig då blir det lite mer "såsigare" pasta (vattnet fungerar som en redning då det är stärkelse i vattnet från pastan) och pastan suger isig alla smaker från pannan som en svamp
Jag har inga problem med att skrivainlägg och lägga upp bilder på bloggen men det är skönt att få hjälp när det ska göras lite mer avancerade grejer, för jag är nästintill totalt ointresserad av allt det tekniskakring datorer
Jag gillarpersonligenintepesto på burk, tycker det alltid smakar likadant. Tror jag ska laga en till sats av denna idag, har redan ätit upp allt som vi gjorde igår hehe
Blanda allti en skål, smaka av medmed olja, citron eller salt och servera direkt. Vi har verkligenhittatett överflöd av ramslök här i år på Österlen där mamma har hus