) som allesammans av riktigt bra kvalité och som än mer utökar utbudet av bra växtbaserade alternativ på marknaden, men bland annat flera olika mellanmålsyoghurtar, vanliga yoghurtar, havredrycker, matlagningsyoghurt, havrefraiche, pålägg och havregrädde
Blanda yoghurt, vispgrädde, aioli, sweet chilisås och rör sist i bacon bitarna och den rivna osten. Krydda med italiensk salladskrydda och citronpeppar
Yoghurten ger god syrlighet tillsammans med limen. Turkisk yoghurt. Aioli. Her Majesty’s Most Honourable Privy Council (HMMHPC) åtnjuter än idag denna läckerhet till frukost varje dag med ett stekt ägg på
Kör med vispen/stavmixer till en slät massa. Inspirerad av Alfva att göra smoothie ala Paleo av resterna från kokosmjölken till kvällens kycklinggryta, och en ailoi av de två äggulorna från morgonens hallonpannkakor kommer här mina två förslag på Jordbubbs- & kokossmoothie och Aioli (rester är toppen
Yoghurten ger god syrlighet tillsammans med limen. Turkisk yoghurt. Aioli. Her Majesty’s Most Honourable Privy Council (HMMHPC) åtnjuter än idag denna läckerhet till frukost varje dag med ett stekt ägg på
Fiskgryta medaioli. Ta lite av mjölken i en separat skål och blanda ihop medyoghurten. Det här är verkligen en gåva med omtanke, den borde utses till Årets Julklapp
Grillade majskolvar med Lindalhs nya aioli det är super gott. Turkisk yoghurt, gräddfil el dyl, en gnutta majonäs som blandas med rivet äpple och hackad lök
Cypriotisk Lammgryta medAioli. Rör ut lite Yoghurtmed Grädde. Mängder av Påskmat går att anpassa enkelt till LCHF, med mycket av nyttigt fett och mindre av ohälsosamma kolhydrater
Morotssoppa medaioli. *Det här är en del av mitt samarbete under sommaren med Oatly*. Jag tycker att den är perfekt som grund i olika kalla såser och som ersättning för både gräddfil och yoghurt
Morotssoppa medaioli. *Det här är en del av mitt samarbete under sommaren med Oatly*. Jag tycker att den är perfekt som grund i olika kalla såser och som ersättning för både gräddfil och yoghurt
rostade rotfrukter med kikärtor och aioli. frukt-”yoghurt” med silken tofu. raw cashewyoghurt. Recepten i länkarna kan man inspireras av och komplettera med
örtagårdssåser, aioli, tomatsåser, hollandaisesås mm. Blanda spenaten med gräddfil eller yoghurt, majonnäs, dill, gräslök, salt eller italiensk salladskrydda, senap, dragon, pressad vitlök, eventuellt vinäger samt nymald vit- eller svartpeppar
Till lunch i Spanien har vi tagit det ett steg längre och gjort en krämig dressing med både aïoli, yoghurt och rosmarin som kycklingbitarna blandas med