så rör i AFTEREIGHT och rör tills de smält och det blivit en jämn. Smält 1 msk smör, rör i 8 bitar AFTEREIGHT och avsluta med 2 msk. 14 bit(ar) AfterEight. 8 bit(ar) AfterEight
Blanda alla ingredienser utom aftereighten. Om du köpt ett paket aftereight på 400 gram, ta de resterande 150 gram till detta lager, spara dock gärna 1-3 stycken bitar för dekoration. Hacka sedan 150 gram aftereight i små bitar och släpp dem jämnt över smeten, om de inte sjunker ner i smeten direkt kan du peta ner dem med kniv så att inte alla bitar ligger på ytan. Ta sedan ca 2 blad aftereight och placera på kakan. 250 g aftereight. 150 g aftereight. Ca 1-3 bitar aftereight
Grädda Creme bruléen i ca 50-60 min beroende hur stora formarna är. Sätt ugnen på 150 grader. Blanda ner vaniljpulvret tillsammans med mjölk, grädde och sockret i en kastrull
~ AfterEight päron med vispad grädde ~. Till efterrätt bjöd jag Aftereight päron som jag knappt tror jag har ätit sedan jag var barn, vilket är synd för det är både en enkel dessert och mycket god
Vispa också ihop grädde och creme fraiche i en annan bunke. Aftereight200 g mörkchoklad. 1 dl creme fraicheGör såhär. Gör mintlådornagenom att doppa en sida på AfterEight plattan i den smälta chokladen och fäst ihop med plattanr 2. 1 dl creme fraiche
Idag har Olivia haft kalas igen, på eftermiddagen kom släktingar och fikade blåbärspaj, äppelkaka, kladdkaka med päron och AfterEight , dajmtårta , kladdkakemuffins och kokosmuffins