After eight creme recept

Cheesecake After Eight

AFTEREIGHT i mikrovågsugn (på låg effekt under omrörning). 5 dl Creme fraiche. 12 bit(ar) AfterEight. — 1 kaka, ca 1 2 bitar —

Päron After Eight

ugnsfast form, ringla på sirap/honung och lägg på AFTER. EIGHT. 8 bit(ar) AfterEight. 1 st Creme fraiche. Skala päronen, spara gärna skaftet
Minchokladcheesecake / After Eight Cheesecake

Minchokladcheesecake / After Eight Cheesecake

Blanda alla ingredienser utom aftereighten. Om du köpt ett paket aftereight på 400 gram, ta de resterande 150 gram till detta lager, spara dock gärna 1-3 stycken bitar för dekoration. Hacka sedan 150 gram aftereight i små bitar och släpp dem jämnt över smeten, om de inte sjunker ner i smeten direkt kan du peta ner dem med kniv så att inte alla bitar ligger på ytan. Ta sedan ca 2 blad aftereight och placera på kakan. 250 g aftereight. 150 g aftereight. Ca 1-3 bitar aftereight
Creme brulée med bär eller frukt

Creme brulée med bär eller frukt

Grädda Creme bruléen i ca 50-60 min beroende hur stora formarna är. Sätt ugnen på 150 grader. Blanda ner vaniljpulvret tillsammans med mjölk, grädde och sockret i en kastrull

70-talsmiddag

~ AfterEight päron med vispad grädde ~. Till efterrätt bjöd jag Aftereight päron som jag knappt tror jag har ätit sedan jag var barn, vilket är synd för det är både en enkel dessert och mycket god
Efterrätter till nyårs

Efterrätter till nyårs

Kladdkaka med Aftereight-glasyr. Rör i creme fraiche och häll blandningen i formen. 1 dl creme fraiche. 20 plattor Aftereight. 1 dl creme fraiche. 20 plattor Aftereight
3 rätter retro

3 rätter retro

Päron och AfterEightGrädde konserverade päronhalvor några minuter i mitten av ugnen, 200 grader, en skiva AfterEight per halva

Nyårssupé a la Karin

Ta den från plattan och blanda i mörk choklad och Aftereight så det smälter. Blanda creme chese, citronskal, citronsaft, gräslök, salt och peppar
Nyårslunch i Varbergs södra delar!

Nyårslunch i Varbergs södra delar!

Lägg i aftereight och låt dessa smälta. Vispa i creme fraichen, koka upp och smaka av igen. Äppelcidersås2 msk smör2 skalade scarlottenlökar1 tärnat äpple1 tsk torkad timjan3 dl vatten2 msk klavfond2 dl torr äppelcider1 msk Calvados eller äppelcidervinäger2 dl lätt creme fraicheSalt och pepparGör så här. AfterEight tårta100 gr smör16 aftereight bitar2 ägg2 dl socker2,5 dl vetemjöl3 msk kakao1,5 tsk bakpulversmörEv glasyr. 20 bitar aftereight1
MINTLÅDOR MED CHOKLADMOUSSE

MINTLÅDOR MED CHOKLADMOUSSE

Vispa också ihop grädde och creme fraiche i en annan bunke. Aftereight200 g mörkchoklad. 1 dl creme fraicheGör såhär. Gör mintlådornagenom att doppa en sida på AfterEight plattan i den smälta chokladen och fäst ihop med plattanr 2. 1 dl creme fraiche
Rapport från dagens Elevens val

Rapport från dagens Elevens val

En del av er kommer kanske ihåg varma päron med AfterEight. I receptet från ICA används creme fraiche men vi tog gräddfil
Chokladtårta med After Eight

Chokladtårta med After Eight

Det här receptet på chokladtårta med kladdig botten och en glasyr av AfterEight är en god kombination av mint och kladdkaka
Tupperware JelloRing

Tupperware JelloRing

Aftereight glace de luxe. Rör i kesella eller kvarg och creme fraiche. 2 dl lätt creme fraiche. 15 bitar AfterEight
Helgmeny vecka 39!

Helgmeny vecka 39!

AfterEight kladdkaka. Blanda creme fraiche, skinka, persilja, senap och riven ost. Täck ytan med aftereight
Middag hos svärfar!

Middag hos svärfar!

Till efterrätt så blev det en gammal klassiker, päron med aftereight och glass. ca ½ dl creme fraiche