Detta citat är mitt absoluta favoritcitat som jag försöker följa och tänka på när jag befinner mig i de där jobbiga och osäkra situationerna som är svåra att hantera och ta ett beslut för om de ska göras eller inte
Värm grädden, men låte den absolut inte koka. Risken är bara att sockerbehovet triggas igång ordentligt efter man ätit den, men den risken får man ta för några minuters fullständig njutning
Mosa sönder potatisarna, använd gärna en elvisp för enkelhetens skull, och grädde, smör och till sist äggulan (ta inte i den först för då finns det en risk att den koagulerar
Många undrar vad jag äter en helt vanlig dag och det kan jag absolut visa. Ökar man på kalorierna för snabbt är risken att man går upp i vikt (och då inte bara muskler
Den här cheesecaken är absolut inte svår att göra. Stäng av ugnen och låt cheesecaken svalna i ugnen i 30 minuter innan du öppnar luckan, då minskar du risken för att den spricker. 30 minuter innan du öppnar luckan, då minskar du risken för att den spricker
Tag absolut inte ett dåligt vin, det är bara att skjuta sig själv i foten. Jag försökte en gång fuska med ett billigt bulgariskt rödvin, resultatet var ganska hemskt
Går visserligen att köpa färdigt men det går absolut inte att jämföras med den som man gör själv. Men under 15 grader C är det risk att syrningen inte kommer igång
Det är det absolut tråkigaste jobbet med bakning. Då vill vi inte ha ägg-, mjöl- eller mjölkrester i köket, nötrester är ingen risk att det finns eftersom vi aldrig har nötter hemma hos oss nå mer
Och så sist men absolut inte minst Underbara Claras tv-serie "Claras Gård" på Go'Kväll som finns att kika på HÄR om hönshus, blommor, bakning och matlagning
Har du aldrig testat drömtårta så tycker jag absolut att du ska baka en. Som du säker förstår är risken ganska stor att det kommer socker i halva köket
Det var verkligen en av de sakerna jag hade absolut svårast att ge upp som vegan. Men med tanke på alla hälsorisker, gifter och inte minst kvicksilver som finns, och inte ska man tro att ekologiskt odlad fisk är så mycket bättre, så blev det tillslut ett enkelt val att sluta
), en av mina absoluta storfavoriter - nämligen inkokt lax. Lyft med en stekspade så att det kommer vätska under laxen, annars är det risk för att den fastnar i formen
Lägg ned alla övriga grönsaker (går lätt med silskopan och gör att man inte får kokhett skåll på sig som annars har en tendens att skvimpa upp), och koka tills allt känns lagom mjukt och stötvänligt, men absolut inte för mjukt och mosigt