Lägg gelatinbladen i blöt.
Koka upp grädde, socker, vaniljstång till första bubblan.
Ha i pistagenötssmöret och gelatinbladen.
Rör ordentligt och ha i några droppar karamellfärg.
Låt stå över natten i kylen.
Stavmixa lite sen vispa fluffigt.
Vi var bjudna till Kajsa på tjejmiddag i fredags och hon bjöd på en god förrätt. Det var soppa med bröd och den här GUDOMLIGT fantastiska getostkrämen med bröd till
Ramslökssmör, vispat. 3 juli 2016 @ 13. 10. Tycker att hela våren har det varit ramslök hit o ramslök dit. Vet inte ens om det växer vilt häromkring Skellefteå där jag bor, och på affären tyckte jag några blad i en vacumförpackning var för snuskigt dyrt
Kommentarer
manuela-2
Som tårtfyllning eller dessert tillsammans med vit chokladsås och färska hallon
Logga in eller Registrera för att kommentera.