Raggmunkar 3 port 1 ägg 2 dl vetemjöl 2 dl mjölk 4-6 potatisar salt Vispa ihop smeten. Dagens middag började Frida att fixa och jag avslutade själva stekningen, blä vilken lukt det blir i kläder av bacon
Stek raggmunkarna några minuter på varje sidan, tills de fått en fin färg. 8 stora potatisar2 ägg 1 tsk salt 1 dl vetemjöl 2,5 dl mjölkRiv ner potatisen med hjälp av en matberedare, en mandolin, eller ett rivjärn och tillsätt efter det ägg och salt
När raggmunkarna är klara knapersteks baconet. Raggmunkar och bacon3-4 pers800 g potatis, fast sort2 dl vetemjöl5 dl mjölk1 ägg1 1/4 tsk salt2 paket baconLingonsyltSkala potatisen. Stek i smör, 3 raggmunkar i taget i stekpannan. varmhålla raggmunkarna efterhand som de steks på en tallrik i ugnen på 125 grader)
Raggmunkar med bacon och lingonsylt. Lägg klickar av smet i en varm stekpanna med mjölk och sojafritt margarin och stek raggmunkarna tills de är gyllenbruna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.