Nu ska ni få världens godaste recept på S'mores brownie!
Älskar ni brownie och älskar ni S'mores så har ni här den ultimata kakan som smakar gudomligt gott!
Receptet är skrivet av bloggaren Yammie som driver bloggen Yammie's Noshery. Yammie bor i Berlin, älskar att baka och lärde sig konsten av matlagning från tidig ålder då hon växte upp med sju syskon i familjen.
Denna grymma brownie kommer garanterat att komma högst upp på er lista med sötsaker, det vågar vi nästan lova!
Gör så här:
Botten:
1) Blanda det smälta smöret, grahams kexsmulorna och farinsockret. Tryck fast smeten i botten av en bakform och sätt i frysen medan du förbereder dina brownies.
Brownies:
1) Förvärm ugnen till 175 grader.
2) Blanda smöret och sockret i en skål och värm i mikrovågsugnen, rör om cirka 30 sekunder tills blandningen är bubblig och jämn (du kan också göra det på spisen om du vill).
3) Tillsätt i ägg och vanilj och vispa så det blir jämnt. Blanda kakaopulver, salt, bakpulver och mjöl innan du lägger ner det i smörblandningen, blanda tills den är jämn.
4) Rör i chokladknopparna.
5) Ta ut formen ur frysen och häll på brownie smeten ovanpå, baka sedan i ugnen i ca 20 minuter.
6) Ta ut kakan och lägg täck den med mini marshmallows och in i ugnen igen i ca 10 minuter.
7) Ta ut och låt svalna lite innan servering
Tillagningstid: ca 35 minuter
Grader: 175 c
Här är länken till original receptet http://www.mytasteus.com/r/s-more-brownies-5325627.html
Smörj en sockerkaksform med lite smör eller olja och skaka runt lite mjöl. Denna kaka smakar ljuvligt av vanilj och är så saftig så ni kommer inte att behöva några andra recept
Lägg frostingen på varje muffin och toppa med kyld äppelpajfyllning. Detta recept är från bloggen Yummy Crumble och man hör ju på namnet att detta är en blogg värt att lägga på minnet
(Vill man ha kolasås så hoppar man bara över den mörka chokladen) Förutom begreppsförvirringen så är satsen chokladsås på tok för stor, halvera den och det räcker ändå gott och väl till alla browniesarna
Beskrivning på de smarriga brownies vi bakade och smakade av får ni här nedan. Ridån gick upp och först ut stegade tre små starters , till varmrätt beträdde en vintervårlig rätt scenen med rödingsfilé som huvudrollsinnehavare, avslutningsakten bestod av kaffe och en kalasgod kaka
Det här receptet fanns i senaste ELLE mat & vin och vi testade det gångna helgen, men jag hade så fullt upp med rättning av Nationella Prov att jag inte hann lägg upp recept bums Vi ändrade lite, tog något färre After Eight och de blev grymt goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.