Jag valde att smaksätta mina räkor med chili, vitlök och persilja men du kan självklart gå mot andra smaker som ingefära, lime eller exempelvis kryddstark piri-piri
Om du använder vanliga färdiga räkor, lägg i dem på slutet med chilin och persiljan istället. Perfekt vardagsmat för den som vill äta enkelt och nyttigt med rena smaker
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela medspenat i botten och räkor på toppen
Blanda runt och smaka av med salt, peppar. Hetta upp en panna och fräs chili, vitlök, tomatpure, tomater och lägg sedan ner räkorna och fräs dem någon minut
Koka upp grädden, lägg ned den frysta spenaten, och låt den tina i grädden. Yngsta dottern kom hem på kärt, men lite oväntat besök, och middagsplaneringen fick omprövas i en hast
När jag var där med några vänner, tillika gamla kollegor, nyligen tog jag en galette med fyllning av kyckling, fetaostkräm och ruccola, ett glas vin och en capuccino
Blanda noga och smaka av med salt. Det är viktigt med rätt sälta på den här rätten. Lägg ner spaghettin så att den är klar samtidigt som tomatsåsen är tillagad och klar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.