Ingredienser Krämigazucchininudlarmed kantareller För 2 personer Tillagningstid. annan valfri svamp 120 g bacon 1 st gul lök 1 näve persilja 1 st zucchini, stor Himalayasalt Ghee att steka i Topping Svartpeppar, grovmald Persilja *Tiden för blötläggningen av cashewnötterna är inte medräknad
Supernyttig för att räkorna är fulla av protein, avokadon är packad med bra fetter och zucchininudlarna är låga på kalorier och innehåller många vitaminer
Krydda tofun rikligt med salt, peppar och paprikapulver. Jordnötssåsen är så sjukt god till det här. Avsluta med att hälla i sojan i pannan och låt den karamelliseras/avdunstra
Färdig att ätas, Servera gärna med kokt broccoli och strö några cashewnötter på. Tillsätt jordnötssmör och grädde och sjud till såsen antar en krämig konsistens, cirka 5-10 minuter
Späd med grädde och svampspad. Krydda med salt, peppar och paprikapulver. Nagga botten med en gaffel. Blanda samman pajdegen, låt vila 30 min i kylskåp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.