Låt alltsammans fräsa med färsen ett par minuter tills löken mjuknar. Jasminris. Förra veckan fick jag upp ögonen för kalkonfärs och när jag googlade runt lite på kalkonrecept hittade jag ett recept på asiatisk kalkon som jag tyckte lät spännande
Skär upp köttet och servera med såsen och dillpotatis. Knyt om med steksnöre. För ett par år sedan bjöd mina svärföräldrar oss på denna goda och somriga fläskfilé och sedan dess har vi flera gånger gjort den hemma också
Servera med gurka, vårlök ochjasminris. Jasminris. Vänd då och då. Lägg köttet mitt på grillgallret och grilla under lock på medelvärme (150°C) i ca 2 timmar tills köttet är väl genomstekt (innertemperaturen ska vara 65°C)
En bra deal för alla inblandade då de flesta skydde detta uppdrag som pesten medan jag tyckte det var långt mycket roligare att laga mat och byta av de andra, än att sitta hela tiden i kassan
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Smält chokladen och doppa bitarna i eller använd en pensel och pensla dom med chokladen. -) Det är iallafall lite nyttigare godis än vanligt godis eftersom det inte är något socker med
Medan kycklingen stod i ugnen och blev klar så kokade jag ris, gjorde vitkålssallad och dukade. Jag åt vitkålssallad till kycklingen medan de övriga åt ris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.