Stek köttet och servera med klyftpotatis och WokSpicyZanju-röran. Jag vet inte om ni minns att jag i våras satt med i juryn för Findus stora tävling “Min favoritwok – gör din egen wokgrönsaksblandning”
Jag märker att det är lite olika vad dom tycker när det gäller ”spicy” mat. Jag har ju nästan bara barnvänlig mat här på bloggen, vilket innebär att det inte blir så mycket starkt kryddad mat
Här kommer hemligheten hur du får till woken så att den smakar sådär direkt hämtad från thaistället. Har gjort den här woken flera gånger nu till mig och barnen och vi älskar den allihopa
Här ser ni vad som hamnade i min wok men här funkar det med alla grönsaker utom tomater tycker jag. Den där fänkålen kom med bara för att den låg i svalen och såg lite småtrött ut, brukar bara ha fänkål till fisk men den funkade fint i woken
Jag la ut på instagram att vi wokat i lördags. Jag hade inte tänkt lägga ut något recept på bloggen eftersom svärmor, svärfar och jag bara höftade när vi tillagade woken
Man kan även ha frysta wokgrönsaker i som man också steker upp, men jag har problem att hitta en blandning som inte innehåller baljväxter eller vattenkastanjer
Idag tänkte jag skriva litegrann om thaiwok. Jag gjorde en wok som ni ser på bilderna för ett tag sedan och grejen med att göra thaiwok är att den ska göras enkelt och snabbt
Dagens matlåda har jag hämtat inspiration till från bloggen Jennys Matblogg. Verkade så himla gott och det var det, så nu ligger min matlåda i kylen och bara väntar på att få bli uppäten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.