Det här en god och enkel vardagsrätt som sköter sig själv i ugnen. Saftig med bra sting i smakerna. På bilden syns kanske inte så mycket men där under finns kanongoda kycklingdelar
Vitlökskyckling i lergryta. Vissa av er såg när Håkan gick helt "agurk" på en kyckling här om veckan. Nu var det inte så farligt som det såg ut och kanske verkade, kycklingen hade redan gått hädan och det som hände var inget värre än en prepparering så smakerna skulle gå in i köttet
Sätt in vitlökskycklingen i ugnen i cirka 50 minuter. DU BEHÖVER. 4 Portioner4 ST Kycklingfiléer4 DL Creme fraiché2 MSK Grädde3 DL Lagrad riven ost5-6 Krossade vitlöksklyftor1 HönsbuljongSalt och svartpepparBÖRJA
Recept. Malin Vallström. sön, 2013-06-09 16. 50. 30min. (1). Tärna och stek kycklingen i smör och kryddor, jag brukar använda chilipulver, paprikapulver, salt och peppar
Det här receptet alltså. Fy tusan vad gott det blev och vilka underbara dofter mitt kök fylldes med. När maken kom hem så kände han direkt doften av timjan och vitlök när han kom hem
I alla fall så kanske den här ört och vitlökskycklingen inte direkt är en vardagsrätt eftersom det är lite pyssel, inte så att den är svår på något sätt, men det är några moment som man kanske inte ha lust att mecka med efter jobbet, men till helgen är den helt suverän
Nigellas citron- och vitlökskyckling. Urklippet med Nigellas citron- och vitlökskyckling som fru M saxat ur nån tidning i början av 2000-talet är vid detta laget ganska fläckigt och vi kan verkligen inte fatta att vi inte tipsat om det tidigare
Hacka kycklingen i mindre bitar. Bryn på medelhög temperatur. Salta och peppra. Håll över kycklingen i en kastrull, tillsätt grädde, vatten, buljong, timjan, dijonsenap och pressade vitlöksklyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.