Igår var jag på middag hos min vän och hennes kille och vi vardagslyxade med efterätt. Vi gjorde en enkel chokladmousse med limemarinerade hallon, en kombo jag tyckte var super
Chokladskålarna måste du göra dagen innan så att de hinner stelna ordentligt. Det här receptet består av många olika steg och en hel del ingredienser, men om du tar det steg för steg så är det inga svåra grejer
Chokladskåltill frukost. Tänk er acaibowl fast en chokladvariant. Fungerar faktisktlika bra till mellanmål eller att dricka ur ett glas rakt upp och ner
Vispa upp och spritsa ner ichokladskålarna. Medan Arvid och en kompis övade schack (de ingåri ett lag på fyra som har vunnit en delseger idistriktsmästerskapeti schack varför de nu går vidaretillfinal) på övervåningen (eller om de mest lekte med Lego - något oklart), passade Sigrid och jag på att göra en suveränt god efterrätt inför helgen
Vitchokladmousse. Tjingeling. I fredags provade vi en ny efterrätt. Den kommer från Halv åtta hos mig men receptet var minst sagt liteflummigtskrivet så jag gör om det lite
Sen punktera ni ballongen och så har nifinachokladskålar. mikaelasanna. Smält chokladen imikro eller över vattenbad, blås upp ballongerna och doppa hälften i chokladen
Under helgen i Varberg bjöd Ullah bland annat på denna goda tårta. Kombinationen en seg kladdkaksbotten med kall och len chokladmousse och en syrligtopping av passionsfrukt gjorde att jag tog mer än en bit
Så i dettta inlägg tänkte jag beskriva hur man gör egna chokladskålar. Det är inte alls så svårt. Nu är det bara att hoppas på att chokladskålarnainte går sönder utan är hela
Flickorna fyllde sju i veckan. Nu börjar de bli stora. Det måste ju så klart firas med tårta. Det var viktigt att det var chokladtårta och jordgubbstårta, så jag googlade men hittadeingen som verkade som det ultimata för dessa smaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.