Efter kvällens grillning blev vi serverade vitchokladkrämmedbjörnbär och små mandelbiskvier. Garnera medbär efter smak och tycke, och gärna någon myntakvist
Lägg upp glass och bär och häll på lite sås. 1 l bär. 100 g vit choklad. Chokladkolasås. Koka upp grädde, socker och sirap och koka till en kolasås, ca 20 minuter
Vit chokladpannacotta100 g vit choklad 1 dl gelésocker, multi 5 dl vispgrädde 1 msk vaniljsocker. Limemarinerad frukt250 g blandad frukt, och bär (t ex jordgubbar, kiwi, äpple och blåbär) 1 kruka färsk mynta 0,5 dl ljust muscovadosocker 1 limefrukt, saften
Idag har vi bjudit över en vän på middag och då ska vi bjuda på skaldjursplatå till huvudrätt och till efterrätt blir det vit chokladpannacotta med färska bär
Värm grädden och lös upp den hackade vita chokladen. Häll över den varma såsen över de frysta bären. 500 gr frysta bär tex hallon, blåbär, jordgubbar etc. 200 gr vit mjölkfri choklad. 500 gr frysta bär. 200 gr vit mjölkfri choklad
Vit chokladpannacotta100 g vit choklad 1 dl gelésocker, multi 5 dl vispgrädde 1 msk vaniljsocker. 1Limemarinerad frukt250 g blandad frukt, och bär (t ex jordgubbar, kiwi, äpple och blåbär) 1 kruka färsk mynta 0,5 dl ljust muscovadosocker 1 limefrukt, saften
▪ Smält den vita chokladen över vattenbad. ▪ Blanda bärenmed sockret och ställ kallt. ▪ Rör ner lite av grädden i chokladen och blanda därefter chokladröran med resten av vispgrädden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.