12 gula
lökar 500 g morötter 1 förp tomater, krossade 1 grönsaksbuljongtärning salt & peppar 200 g lasagneplattor, färska 500 g cottage cheese 1,5% 150 g bladspenat 1 dl riven ost 32%Sätt ugnen på 225°. Skala och hacka lök. Skala och riv morötter. Blanda krossade tomater, lök, morot, buljongtärning, salt och peppar i en kastrull och låt puttra ca 10 minuter. Spä ev. med lite vatten. Varva tomatsås, lasagneplattor, cottage cheese och spenat i en ugnsform. Börja och avsluta med tomatsås. Strö över osten och sätt in i ugnen ca 30 minuter.
Varva sedan lasagneplattor och sås, avsluta med sås. Ställ in mitt i ugnen ca 30 minuter tills lasagnen fått fin färg. 200 g färska lasagneplattor. 0,5 purjolök 1 klyfta vitlök 1 tsk olivolja ca 170 g kräftstjärtar i lake (1 burk) 300 g räkor skalade (1 kg med skal) 1 msk vetemjöl 2,5 dl matlagningsgrädde (4 %) 2 dl mjölk (0,5 %) 3 msk hummerfond 200 g bladspenat salt peppar 200 g färska lasagneplattor ca 70 g sallad
1. Fräs morötter och lök i olja i någon minut. Tillsätt allt utom halloumi och vita bönor. Låt det stå och puttra i tills linserna är klara, ca 15–20 minuter
400 g färska lasagneplattor. 400 g färska lasagneplattor 500 g vegofärs 1 gul lök 2 morötter olja, till stekning smör, till stekning 4 dl Felix tomatketchup osötad 1 msk koncentrerad grönsaksfond 0,5 msk torkad oregano salt peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.