Veganska Rullader – Gjorda på Anammas formbara färs
Jävligt gott
Jävligt gott
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 80 g mellan
  • 2 mm tjock
  • Veganska ”oxrullader” i gräddsås, 5-6 portioner
  • 850 g Anammas Formbar Färs (denna är ett måste och är inte utbytbar i detta recept)
  • 250 g fast naturell tofu
  • 150 g soltorkade tomater
  • 1 stort knippe färsk bladpersilja
  • 100 g vitkål
  • 150 g färska skogschampinjoner
  • 1,5 +0,5 msk ljus sojasås
  • 1 tsk liquid smoke
  • 1 krm socker
  • 1 msk + rikligt med rapsolja för att steka i
  • Salt och svartpeppar
  • 4 dl havregrädde
  • 1,5 msk vetemjölk eller majsstärkelse
  • 2 msk veganskt smör eller rapsolja
  • 1,5 msk svampfond
  • 2 msk svartvinbärsgelé (med pektin)
  • 1,5 tsk torkad rosmarin
  • 1 msk ljus sojasås
  • Salt och svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.