Det som är så fint nu förtiden är att vi med hjälp av både forskning och kreativa kockar har lyckats ta fram helt fantastiska råvaror och tekniker som idag gör det möjligt för dig att få nästan samma (fast bättre
I originalreceptet serverades biffarna som burgare i hamburgerbröd, men vi käkade dem med rostade rödbetor och en kall sås med fetaost och paprika (se här)
Inlägget Ugnsbakade veganskabiffarmed tofu och bönor dök först upp på BakingBabies. Under vår soul food-matvecka testade vi att göra veganskabiffar som blev jäääättegoda
Tillsätt gärna andra grönsaker om du vill, och kanske vill du byta ut biffen mot kyckling. Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås
Smaka av med salt och peppar. Rör i färskost, grädde, vatten och soja. Servera med ris och sallad. Blanda en sås av matyoghurt, hackad gurka och sweet chilisås och servera till
Kikärtspaj med broccoli, grönkål, soltorkade tomater och kalamata oliver. Veganskt,. För här har vi en fantastiskt god paj, men fräscha grönsaker, ostig smak och knaprigt pajskal
Resultatet blev riktigt lyckat, och jag ska nu experimentera fram fler recept med kikärtsspad. Jag har dock aldrig testat att göra denna sorts maräng, detta för att jag inte gillar maränger - oavsett om det är med eller utan kikärtsspad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.