Vegansk Biff Wellington med rödvinssås och duchessepotatis
Jävligt gott
Jävligt gott
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g formbar färs (jag rekommenderar 4 st tinade Juicy Vegan Burgers, men vilken formbar färs som helst funkar)
  • 1,5 msk Touch of Taste Brynt Scharlottenlöksfond
  • 1/2 riven rå rödbeta
  • 2 tsk tomatpuré
  • Rikligt med nymald svartpeppar
  • Salt efter smak
  • 500 g portabellosvamp
  • 1 msk Touch of Taste Kantarellfond
  • Rikligt med svartpeppar
  • Salt efter smak
  • 1/2 dl engelsk eller fransk senap (Colemans eller Dijon)
  • 1 paket rökt tofu á 230 g (jag rekommenderar Yi
  • 1 kg potatis
  • 50-100 g växtbaserat smör efter smak och samvete (jag rekommenderar Flora eller Naturlis)
  • 1 dl kikärtsspad
  • Salt och vitpeppar efter smak
  • Spritspåse för att forma topparna med
  • 1 liten rödlök eller scharlottenlök
  • 1 klyfta vitlök
  • 1/2 msk tomatpuré
  • 3 dl gott mustigt rödvin
  • 1 msk Touch of Taste Brynt Scharlottenlöksfond
  • 2 kvistar färsk rosmarin
  • 2 dl + 2 msk vatten
  • 1/2 – 1 msk socker
  • 2 msk växtbaserat smör (jag rekommenderar Flora eller Naturlis)
  • Salt och Svartpeppar efter smak
  • 250 g svartkål
  • 2 klyftor vitlök
  • 1 msk rapsolja
  • Salt och peppar efter smak

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.