Veganbollar med salvia och ugnsbakad aubergine
Tastecelebration
Tastecelebration
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 minuter Och tadaaaa, middagen är färdig.
  • 2 personer
  • Ingredienser
  • 1 aubergine 2 msk olivolja
  • 2 msk Za’atar (himmalavad eller köpt funkar lika bra)
  • Ingredienser
  • 2 torkade, blötlagda shiitakesvampar + ~ 1 msk blötläggningsvatten
  • 100 gram råa cashewnötter (blötlagda i minst 2 timmar)
  • 50 gram valnötter (blötlagda i minst 2 timmar)
  • 100 gram soltorkade tomater
  • 150 gram kokta lupinbönor (el. andra bönor. Se kommentar ovan.)
  • En näve färsk salvia
  • 45 gram / 1/2 dl solrosolja
  • Salt och peppar
  • Deodoriserad kokosolja att steka bollar i senare

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.