Servera med färsk pastaoch toppa med färsk basilika. Saknas maizena hemma, spara lite av pastavattnetoch rör ner i pastasåsen så tjocknar såsen ytterligare
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkade tomateroch en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomatmed grädde eller crême fraichè
Blanda ihop grädden, soltorkade tomaterna, vitlöken, basilikan, pepparn och smaka av med salt. Denna vecka har jag haft fullt upp med annat och har inte haft så mycket tid för att blogga
Lägg pastan i en stor form och häll fläskfiléskivorna, såsen ochtomaterna över pastan. Koka pastan enligt instruktioner, och låt den sedan rinna av ordentligt i ett durkslag
)Förra veckan lagade jag en kasslerrättmed pesto och soltorkade tomater. Hacka de soltorkade tomaternaoch blanda ihop dem med peston och creme fraichen
Foto & Styling. Häll av pastanoch blanda med såsen. Torka av auberginen med hushållspapper och stek den i en ny panna med olivolja i ett par minuter så den får lite färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.