Just nu befinner jag mig antagligen i en solig skidbacke i Vemdalen och har tidsinställt detta inlägg så ni slapp vänta hela dagen på veckans vegetariska recept
Servera med en klick röd rom, hackad rödlökochcrème fraiche. Stek rårakorna bruna och frasiga. Om smeten blir för fast så att den inte flyter ut vid stekningen – späd med några droppar vatten
11 burk rom. 11 stor rödlök. 11 burk gräddfil eller crème fraicheSmält smöret och låt det svalna. 1Skala potatis och riv den grovt på rivjärn. 1Vispa ihop mjölk, mjöl, bakpulver och salt till en jämn smet. 1Rör ner potatisen och det smälta smöret. 1Hetta upp våffeljärnet och smörj det väl
Lägg upp på tallrikar och på med en klick av citron fraichen, rom, rödlökoch toppa med färsk dill. Blanda creme fraichen med rivet citronskal och lite citronsaft
Vispa ihop ägg, créme fraiche, salt, svartpeppar, cayennepeppar och hackad persilja. Veckans vegetariska blir en lätt rätt bestående av en omelett med persilja ochrödlökoch fetaost
Servera med gräddfil, hackad rödlökoch en klick ---> En liten morot. Hetta upp en stekpanna med en stor klick smör och olja, stek potatisen några minuter på varje sida på hög värme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.