Varmsmörgåstårta känns för mig som en gammal bortglömd klassiker men idag bestämde jag mig för att väcka liv i mitt gamla recept och äta det till fredagsmyset
Bryn löken och paprikan ochlägg sedan i krossade tomater och grädden och koka ihop det. Du kan förbereda den flera timmar innan om du vill, och sen är det bara att sätta in den i ugnen när det är dax att äta
Den VARMAsmörgåstårtan. Varför inte en smörgåstårta istället varje torsdag. Jag vet att det är en forna tradition med pannkakorna och punschen men ändå har jag lite svårt för det så idag bjuder jag på detta recept istället
Täck hela smörgåstårtanmed denna röra. Garnera slutligen hela tårtan med hackad/skuren isbergssllad, räkor, äggskivor, gurkskivor, tomater, citronskivor och dillvippor
Dekorera med sallad, ost, skinka ochägg. Blanda philadelfiaosten med skinkan och bre på nästa lager. Vispa grädden, tillsätt leverpastej och bostongurka
Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig sallad medbaconoch brysselkål, kan jag rekommendera. Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar
Det viktiga när man gör all smörgåstårta är att göra fyllningen ganska lös och fylla den i god tid - jag brukar göra det kvällen innan - så att fyllningarna hinner tränga in i bottnarna och "safta till" dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.