Men jag harockså fuskat lite under semestern, dock inte Varjedag, men det har hänt ändå attjag ätit mer syrebildande mat exempelvis på restaurang och jag har även fuskat och någon enstaka gång ätit livsmedel som jag vet innehåller gömt socker
Vad gäller knep och genvägar så är det exempelvis att sätta guldkant på tillvaron med bananglass eller annat gott till kvällsmyset, att använda hel- eller halvfabrikat när jag inte orkar fixa annat, att välja kalorisnåla livsmedel som jag kan äta mycket av, att undvika attäta sådant som triggar igång sug, att hoppa över alkohol eftersom det leder till dåliga val dagen efter, att dricka en Pepsi Max då och då även om det inte är nyttigt men det gör min glad och hjälper mig på vägen
Då var det dags igen att lägga lite lingon på burk och vi gjorde precis samma recept som förra året, det vore ju dumt att ändra på ett så fantastiskt gott recept
Nu ska jag åka och köpa sushi och lämna till tjejerna som jobbar på SATS hela dagen. Inatt sov jag äntligen ikapp allt jag förlorat i veckan, om man nu kan göra så
att det faktiskt är väldigt mycket som jag både kan äta och som är bra för mig. “vad kan jagäta. Jag brukar skämtsamt säga (för att utmana och illustrera en poäng)
Det korrekta namnet för en sådan rätt är terrine och som sådan borde den alltid betecknas, men vardagligt språkbruk har också häftat benämningen pâté på dessa rätter, som för övrigt alltid serveras kalla i motsats till de äkta pastejerna som kan serveras antingen kalla eller varma
Inlägget kommer uppdateras under dagen, just nu gör jag buljongen. Nytt för mig är det eftersom jag inte gjort det tidigare, men något nytt i matväg är det inte
I lördags fick hon smaka för första gången – och jag gav mig på att smaka, jag också. Tea kommenterade middagen med tystnad och inte alltför mycket mat på golvet, vilket jag tar som ett mycket gott betyg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.