Strö över finrivet apelsinskalochgarneramedpersiljeblad eller hackadpersilja vid serveringen. Skär bort alla småben på fisken och skär den i mindre bitar
Men kul att Jennie är kvar i allafall, för hon kan ju lagamatoch det är ju huvudsaken. Det började nämligen med en utsökt lunchbuffé på Sergel Plazamedfiskgratäng
4 Fiskgratäng 600 g koljafilé eller torskfilé 2 tsk salt 2 krm finmalenvitpeppar 400 ml kokosmjölk (gärnaextra krämig) skaletav 2 lime 1 tsk sambal oelek Tillbehör 4 port ris 2 lime delad i klyftor Wokadegrönsaker 2 msk rapsolja 300 g strimladpak choi 250 g broccoli (i mindre bitaroch buketter) 2 strimladesalladslökar 2 krm salt 1 krm finmalenvitpeppar Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.