Receptet kommer ursprungligen från LCHF GourmetLåna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Receptet hämtat från boken LCHF husmanskost av Anna HallénLåna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Testade att göra lchf våfflor idag med mandelmjöl , och jovisst det blev gott. ) Recept 4 ägg 2 dl mandelmjöl 2 dl grädde 2 tsk bakpulver 1 msk fiberhusk Vaniljpulver Lite salt Blanda ihop allt till en smet
Enligt mig, men om du gillar dem och går på LCHF så frossa på. Nu när jag börjat med LCHF så kan det bliMörk choklad (över 70 procent), ibland unnar jag mig lite för många bitar. Och min mage har ju mått totalt prima i 2 veckor nu sedan jag började med LCHF så varför ändra på det nu
* Detta är som sagt en LCHF kaka. Vispa ihop ägg, sukrin och salt till ett fluff. Vispa/rör ned resten av ingredienserna förutom smöret som hälls i först på slutet
I år ville jag testa att göra om receptet till LCHF. SAFFRANSBISCOTTI (LCHF)ca 50 st75 g rumsvarmt smör3 msk honung0,5 g saffran (1 kuvert)3 ägg10 dl mandelmjöl1 tsk bakpulver1 tsk äkta vaniljpulver100 g sötmandelGör så här. SAFFRANSBISCOTTI (LCHF)ca 50 st
Ingredienser. 500g keso. 4 ägg. 3 dl grädde. 2 dl mandelmjöl. 1 tsk vaniljpulver. 1/2 krm stevia. Om man vill göra en mindre kaka kan man dela receptet på 4 delar och använda en springform på 12 cm i stället för en stor på 28 cm, vilket jag gjorde
Vispa lätt ihop ägg och grädde. Tillsätt ost, den strimlade skinkan, gräslök, salt och peppar. Häll upp i 10 pappersformar som placerats i en muffinsplåt
Jag rekommenderar att man använder bull- eller muffinsformar när man bakar bullar (oavsett om det är LCHF eller inte) eftersom annars riskerar man att smöret i fyllningen rinner ur och bullarna blir torra
Receptet hämtat från Leva med LCHF men jag tog bort sötningsmedletLåna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
BLÅBÄRSGLASS (LCHF)4-6 pers2 ägg1 krm äkta vaniljpulber1,5 dl turkisk yoghurt1 dl vispgrädde150 g blåbärValfri mängd sötning (vi tog 1,5 msk honung)Gör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.