Blanda ihop vetemjöl, bakpulver, vaniljsockeroch blanda det ner i margarinet lite åt gången, tillsätt mjölken när all vetemjöl är blandat i och smaka på smeten (om det smakar "mjöligt" blanda i mer mjölk)
Tillsätt rom ochvaniljfrön. vaniljstång - urskrapade frön. Garnera med rivet apelsinskal. Vispa gulorna med hälften av sockret tills det blir vitt och pösigt
Rör ihop apelsinjuice, havregryn ochvaniljpulver i en stor skål. Den går lätt att variera med olika sorters juicer och tillbehör och du kan servera gröten till bebisar från sex månader
Så fluffiga ochmed en smak av apelsinochvanilj, ringla över lönnsirap, servera med glass eller nutella, ja ni hör ju, det kan ju inte bli annat än supergott
Jag täcker alltid degbunken med plastfolie och ovanpå det handduk, detta för bästa jäseffekt. De här goda bullarna florerar runt lite här och var på nätet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.