1. Vispa
ägg strösocker och vaniljsocker vitt och pösigt.
2 Smält
chokladen i en kastrull och häll i chokladen i äggblandningen.
3 Tillsätt
vetemjöl bakpulver och kakao.
4 Smält
smöret och häll i smöret i smeten, blanda.
5 Tillsätt
mjölken och rör om.
6 Häll
in smeten i en sockerkaksform.
7 Grädda
i ugnen i ca 20 min Låt svalna
Glasyr
8 Mosa
bananen.
9 Blanda
med gräddfil och florsocker.
10 Tillsätt
karamellfärg.
11 Häll
glasyren över kakan.
12 Hacka
mandelspånen och strö över kakan.
Klar för servering.
Beskrivning
1. Vispa ägg strösocker och vaniljsocker vitt och pösigt.
2 Smält chokladen i en kastrull och häll i chokladen i äggblandningen.
3 Tillsätt vetemjöl bakpulver och kakao.
4 Smält smöret och häll i smöret i smeten, blanda.
5 Tillsätt mjölken och rör om.
6 Häll in smeten i en sockerkaksform.
7 Grädda i ugnen i ca 20 min.
Låt svalna
Glasyr
8 Mosa bananen.
9 Blanda med gräddfil och florsocker.
10 Tillsätt karamellfärg.
11 Häll glasyren över kakan.
12 Hacka mandelspånen och strö över kakan.
Klar för servering.
det är ju trots allt banan i, då måste det vara nyttigt), det gjorde i alla fall de flesta som jag gick i skolan med, om de inte åt muffins eller bagels
Allt med choklad förstås. Och varför har jag rubriken "Kanske världensgodastechokladkaka". Smält därefter långsamt smöret tillsammans med vaniljen i en kastrull
Vi har ju en bra elgrill på vår balkong som vi är jättenöjda med men det är alltid roligt att få se hur grillproffs gör och vilka grillar och tillbehör som de tycker är bra
Jag har sett ett recept på saffransbullar med vaniljkräm eller smörkräm men eftersom jag tycker att vaniljkräm kändes omständigt och inte är så förtjust i smörkräm fick jag inspirationen till de här bullarna med samma fyllning som i philadelphiabullarna
Så nu är jätte högen med rena kläder struken och vikt, skönt att få det gjort. Och så har jag lagt in världensgodaste ättiksgurka, precis som jag brukar varje höst
Lägg i detta i vatten på medelvärme. vad du än gillar att smaksätta soppan med. serveras med något gott bröd och smakrik ost och även en klick creme freiche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.