Ät den som den är eller med vispad grädde. Gör kladdkakan och låt svalna något. Kladdkaka. Bilden blev inte den bästa kanske men det kan jag lova er att kakan blev…herregud så gott
Kräftskivan förra helgen med barnen, partners och kompisar gick äntligen av stapel och till efterrätt fick det bli en lyxigare variant av kladdkaka, i långpanna
Snuvad på de underbara förberedelserna. Kladdkaka, rostade hasselnötter under en mintkräm och så toppas hela härligheten med en chokladganache och om man så önskar, polkagrisar
Servera med vispad grädde eller vaniljglass. När det är Fredag så bjuder frugan oss på hotellet på fika, hon tyckte vi skulle ha lite Fredagsmys i allt arbete
Vispa smör och florsocker med en elvisp och tillsätt sedan kaffet. Smält den ljusa chokladen (det funkar bra med blockchoklad eller Marabou mjölkchoklad)
Klä en långpanna eller en ugnsform med bakplåtspapper. 1Bred ut kakan i långpannan med bakplåtspapper. 1Häll kokosflingor, sirap, strösocker, grädde och smör i en kastrull och sätt på plattan på medelvärme och rör om när smöret smälter så det blir en jämn smet
Börja med att sätta ugnen på 160°C och klä en långpanna (30×30 cm) med bakplåtspapper. Det var sammandrag för Affes innebandylag i lördags och vi var fikaansvariga
Den här helgen tänkte jag avsluta på bästa sätt med en bit av denna ljuuuvliga brownie. Detta blev verkligen hur gott som helst och så ser de dessutom lite roliga ut med de olika färgerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.