Ugnsstekta marinerade champinjoner, nötbiffar, apelsinbakade morötter och persiljeprickigt potatismos
Santoshas veganblogg
Santoshas veganblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g champinjoner
  • 4 delar
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 krm av vardera
  • 1 tsk vitlökspulver
  • 1 tsk honung
  • ½ msk balsamvinäger
  • lite vatten
  • 225 grader
  • 45-60 min
  • 2 dl havregryn
  • 2 dl vatten
  • 1 tsk av vardera
  • 1 krm kanel
  • 1½ dl rostade salta jordnötter
  • ½ dl hampafrön
  • 3/4 dl solrosfrön
  • ½ gul lök
  • 7 soltorkade tomater
  • 225 grader
  • 30 min
  • 500 g morötter i långa stavarrivet skal av 1/4 apelsin (obesprutad, tack!)saft av
  • 1 apelsin
  • 1 tsk timjan
  • 225 grader
  • 45-60 min
  • 750 g potatis
  • 1½-2 dl sojamjölk
  • ½-1 dl finhackad persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.