Snitta kycklingfiléerna, salta och peppra. Fyll filéerna med tomat och basilika blandningen. Rulla prosciutton runt de fyllda filéerna, bryn dem och lägg dem i en ungsfast form
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Ville tipsa er om en snabblagad rätt som jag ofta gör och som hela min familj älskar. Den är dessutom himla nyttig med laxen, spenaten och sötpotatisen
Skala potatisen och ställ åt sidan för tillfället. (jag brukar servera laxen med pressad potatis och då går det snabbare att koka den om man skär den i mindre bitar)
Jag har skrivit om det förr och skriver det igen. Den bara finns där och är medgörlig, söt och läcker. Jag märker däremot att jag lutar mig mer och mer åt det vegetariska köket när sötpotatisen kommer in i bilden
Jag vaknade med en huvudvärk från H och kunde inte ta mig ur sängen förrän fram på eftermiddagen. En migränattack av något slag tror jag och INTE sviter av något fredagsmys om någon nu skulle tro det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.