Lägg till sist på de varma rödbetorna och fetaosten och toppa med frön, olivolja och balsamico. 4-5 rödbetorCa 150 g fetaostBladspenatPaprikaRädisorPumpakärnorSolrosfrönBalsamicoOlivoljaSalt, PepparGör såhär. Koka rödbetorna med skalet på i ca 20-30 min. 4-5 rödbetor
2 450 g delikatesspotatis 500 g förkokta rödbetor ca 350 g torskfilé salt och peppar 1 tsk olja 2 msk solrosfrön Smörkräm 1/2 ask färsk gräslök (à 20 g) 25 g smör 1 dl crème fraiche 65 g mâchesallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Lägg rödbetorna att svalna i kallt vatten. Ringla olivolja över rödbetorna och strö över fingersalt. Tag ut och servera rödbetorna tillsammans med rucolasallad
Rödbetorna i landet har växt till sig så pass att vi härom middagen tog upp några och ugnsbakade tillsammans med färsk timjan, olivolja, salt och fetaost
Emrielle Ugnsbakaderödbetor med grönsakssallad. Jag har blivit så himla förtjust i rödbetor. Hursom, igår gjorde jag en ganska enkel, men väldigt lyckad sallad med rödbetor som huvudingrediens
Rödbetorna får en extra söt fin smak när de bakas i ugn i stället för att kokas. På sommaren gör jag den ofta på primörrödbetorna, som tillbehör till det grillade
Det är så enkelt att göra allt i ugnen men eftersom rödbetor färgar av sig så mycket använde jag tre olika formar, en till laxen, en till rödbetorna och en till resten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.