Ingredienser4 dl torkade kokbönor, till exempel borlotto, cannellino eller bruna bönor5 dl snålröra eller annan kokt och smakrik tomatsås med vitlök och lökchili1 dl olivoljasaltpepparturkisk yoghurt
InläggetUgnsbakade ägg itomatsås med kryddig korv dök först upp på ZEINASKITCHEN. Jag serverade rätten på brunchbuffén med en bit bröd och lite annat gott bredvid
Att göra vitabönoritomatsås själv är inte bara otroligt enkelt, det blir också mycket godare, nyttigare och billigare än de köpta varianternai konservburk
Låt tomatsåsen koka medan du fixar kotletterna. Söndagsmiddag. Häll tomatsåsen över. Portvinet kom nog ner itomatsåsen eftersom kotletterna ska vara portugaise (portugisiska)
Blanda ibönor och smaka av med salt och peppar, vänd ner persilja. Fräs soffritto-ingredienserna mjuka iolivoljai en kastrull i några minuter utan att de får färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.