Ta ut och tina laxen om den är fryst. Koka ris enligt anvisning på förpackningen. Lax. Lägg sötpotatisskivor och purjolöksstrimlor i en ugnsfast form och lägg laxfiléerna över
Lägg bladspenaten i mitten på formen och placera laxbitenovanpå. Salta och peppra laxen. Smöra en eldfast form och salta och peppra lite i botten på den
Ta ut formen och lägg pålaxen, salta och peppra. Sätt in i ugnen på 225 º ca 20 minuter. Klicka några smörklickar pålaxen och ställ in i ugnen yttertligare ca 15 minuter. 4 laxfiléer
Lägg laxenpå kålen och krydda fisken med salt och peppar. Lägg upp kål och laxpå tallrik, toppa med Imat fraiche, forellrom, strimlad purjolök och dill
Fördela kryddblandningen över laxen. Lägg fiskfiléerna med skinnsidan ner på saltbädden. Servera med citronklyftor, färska örter och en sallad eller som på min födelsedag med pressad kålrot
Vill man dock hellre laga mat inne så går det ju lika bra det - som denna laxen. Sonen vill åka karuseller, helst i massor medan jag står och håller min dotter i handen och ser på
Ta ut och tina laxen om den är fryst. Koka ris enligt anvisning på förpackningen. Lax. Lägg sötpotatisskivor och purjolöksstrimlor i en ugnsfast form och lägg laxfiléerna över
Lägg laxen i en smord ugnsform. 4 portionsbitar upptinad lax. Fördela fetaoströran pålaxbitarna och gratinera i ugn ca 15-20 min i 200 gr. 4 portionsbitar upptinad lax
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.