Ta ut falukorven som nu delat sig så det är enkelt att lägga ifyllningen. Under tiden blanda Crème fraiche med Sweete ChiliAsia, hacka tomater, lök, och champinjonerna, lägga ner allt röran förutom osten, där tar du endasthälften, resten ska strös på innanden ska iniugnen
I med tomatpuré, sambal, dijon, basilika, grädde och mjölk. Servera med kokt ris. 800g falukorv, istrimlor. 11 gul lök, skivad. 11 paket bacon, ibitar. 11 tsk dijon. 11 kruka basilika. 1Vitpeppar. 1RisStekfalukorv, bacon och lök i smör eller olja tills det fått lite färg. Puttra i ca 15-20 minutertills det fått skön konsistens
Lägg först potatis, lök och tomat på en plåt, salta och slå lite olja på och vänd runt lite. Blanda ibasilikan, smaka av med örtsalt och servera med pumpakärnor ströda över och några droppar olivolja
Lite svalare väder i måndags och jag blev så sugen på falukorv och potatismos. Jag gjorde som jag brukar, ost och tomat på korvskivoriugnen, menden här gången gjorde jag enenkelgratängsås och hällde över korven med klassiska smaker till korv som bostongurka, senap och ketchup
Slå på såsen på falukorvsbädden och låt gärna stå och gotta tillsig ett tag. Här tycker jag att såsen alltså kan vara lite åt det söta hållet, för det är så man (vi) brukar göra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.