Vill du ha ett recept på snabbakade och goda kakor så kan du baka dessa kokoskakor med nutella. Vill du ha ett recept på snabbakade och goda kakor så kan du baka dessa kokoskakor med nutella
Alla komponenter kan göras dagen innan för att sedan samma dag det skall ätas montera ihop alla tillredda komponenter på en tallrik och dekorera med färsk frukt
De glutenfria kokoskakorna blev väldigt uppskattade, särskilt garneringen. Efter att kokoskakorna doppats i mörk choklad, spritsar jag en spiral av vit choklad runtom
3 dl vetemjöl. 11,5 dl kokosflingor. 12 tsk bakpulver. 1150 g mjukt smör. 12 dl socker. 12 ägg. 11 dl mjölkTa ut smör och låt det bli rumsvarmt eller mjuka upp det i mikron i en bunke
Receptet räcker till ca 25 stycken glutenfria kokoskakor med mjölkchokladgömma. Grädda kokoskakorna i mitten av ugnen i ca 20 minuter eller tills de fått en fin gyllenbrun färg
Skala räkorna. Tina mangotärningarna. Skala, kärna ur och tärna papayan. Blanda räkor, mango och papaya, limesaft och olja, salt, peppar och chili explosion
I all hast slängde jag för inte så länge sedan ihop en kaka. Om man får gäster - vilket vi då skulle få - så tycker jag nämligen att det är så mycket roligare ett bjuda på något hembakt
Ingredienser Portioner. 4 1 liten banan 250 g fryst mango 1 dl fryst eller färskt fruktkött från passionsfrukt 3 dl naturell yoghurt (3 %) Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.