I senaste Smakboxen följde det med salta brödpinnar. Till plocket med syrrans familj gjorde jag dem ännu smarrigare genom att bre vitlöksost på toppen och linda parmaskinka runt
Soppa det älskar jag som ni kanske redan vet och här får ni tre goda och väldigt lättlagade soppor. De är helt vegetariska också om man bortser från toppingen på morotssoppan
Låt stå kallt i minst tre timmar eller tills fyllningen stelnar. Vi har redan en trerätters meny klar och alla familjer ska ta med sig snittar för ca 150 buckers
Ska de inte ätas ganska snart är det bättre att frysa dem. Enklaste julgodiset måste ändå vara marknadsnougat som det egentligen heter eller fejkfudge som jag döpte dem till
Till fördrinken fick de dessa tre små kanapéer. God fortsättning på 2015 får jag börja med att säga. -) Nu ser jag fram emot ett nytt spännande och händelserikt år och jag har redan flera kockuppdrag inbokade
Har tre goda recept jag tänkte tipsa er om, testa gärna något av dom. Vad man än tänker ha på sitt julbord, klassiskt julbord, kalkonjulbord eller något helt annat så tycker jag ändå den gravade laxen är given på julbordet
Laddad med förväntningar om en fantastisk kväll med en outstanding trerätters och en final där ett makalöst fyrverkeri beundras samtidigt som gästerna skålar i dyra bubblor
Idag gjorde jag tre olika sorters juicer, och alla blev goda och fyllda med massor av nyttigheter. Fördelen med att göra egen juice är att den blir mycket nyttigare än den du köper
Tre lika stora glas. Tre lika stora glas. Efter att ha knäckt äggen i första glaset så mäter du sedan upp lika mycket socker i det andra glaset, och i det tredje mäter du upp 50% mjöl och 50% potatismjöl. Öppna aldrig ugnen under de första 20 minutrerna då tårtbotten lätt sjunker ihop då. Efter att ha knäckt äggen i första glaset så mäter du sedan upp lika mycket socker i det andra glaset, och i det tredje mäter du upp 50% mjöl och 50% potatismjöl. Öppna aldrig ugnen under de första 20 minutrerna då tårtbotten lätt sjunker ihop då
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.