Lägg upp salladen på ett stort fat och toppa med tofuskivor och strö över sesamfrön. Skölj och dela gurkan på längden och gröp ur det vattniga med en sked
Lägg upp salladen på ett stort fat och toppa med tofuskivor och strö över sesamfrön. Skölj och dela gurkan på längden och gröp ur det vattniga med en sked
Smaka av med mer lime om extra. Asiatisk. Den här dressingen passar utmärk till både kalla blandsalladeroch till varma grönsaker som till exempel broccoli, mangold, spenat, sockerärtor, sparris och haricoverts
Det är en vacker rätt med underbara asiatiska smaker. Skär köttet i skivor och servera medsalladen. Blanda alla ingredienser till marinaden i en skål och mixa med en stavmixer
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Asiatisksalladmed nudlar örter och räkor. Det där med att blanda många sorters örter i en sallad är så somrigt och gott att jag tror det ska bli min basföda den här semestern
Salladen kan man också experimentera medoch byta ut och lägga till, allt efter tycke och smak. Rosta nötterna till salladen lätt i olja i en stekpanna tillsammans med skivad vitlök
Lägg i ankbrösten och se till att de täck över dem med marinaden. Här är ett läckert alternativ som känns precis lika lyxigt men inte lika tungt så man orkar med efterrätten också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.