Kräftbakad laxsida Servera medkrämigörtpotatismed spenat. Hacka kräftstjärtarna grovt och blanda med crème fraiche, majonnäs, ost, dill, cayennepeppar och salt Hemmets Journal
Mandelfisk med pressad potatis och gröna ärtor Servera med kokt, pressad mandelpotatis, gröna ärtor, sallat, tomater och ev citronklyfta. Blanda samman mandelspån med ströbröd, olivolja och matfett Hemmets Journal
Krämig tagliatelle med rökt lax och citronPastasåsen mycket god medmildcitronsmak, kan mycket väl tänka mig att den även passar till skaldjur eller kycklingI Nadjas kök
Lövbiffsgratäng Smula ner osten och krydda såsenmedtimjan, peppar och lite salt. Låt såsen koka någon minuttills osten har smält ner isåsenSmaskelismaskens
Ugnsbakad fylld lax med färskostkräm Servera laxen med rostad potatis och kokt broccoli. Gnid oljan runtom potatisarna. Blanda färskosten med crème fraiche och lägg isnittetmittkok.expressen.se
Fiskgratäng med räkor Här kommer receptet på fiskgratängen som jag serverade tillmiddagigår. Använd då vätskan från fiskenistuvningenMonikas Matbod
Lax med kräftstjärtar Skala och koka potatisen. Tillsätt mjölk och äggulor och smaka av med salt och peppar. Låt den rinna av och ånga den torr Hemmets Journal
Ugnsbakad torskrygg med pepparrotskräm Skala och koka potatisen. Blanda färskost, grädde, pepparrot, spenat och citronsaft. Fördela det i botten av en ugnssäker form Arla
Torsk i senaps- och gräslökssåsIoriginalreceptet ska det egentligen vara bacon men igår gjorde jag och Johan en egen variantmed några mindreändringarGET IT ON
Torsk i foliepaketKlipp ut och lägg arken medfoliebredvid varandra. Börja koka potatis eller annat tillbehör som ris (eller koka upp vatten till pasta) receptfavoriter.se
Lax i ugn Servera med kokt eller pressad potatis, broccoli och citron. Lägg fiskeni en smord form och krydda med salt och peppar Hemmets Journal
Lyxig fiskgratäng Koka upp under omrörningtill en tjock sås. Strö över mjöl och späd medvin, grädde och fond. Krydda med salt Hemmets Journal
Torskgratäng med kräftstjärtar Servera med pressad potatis och valfria grönsaker. Krydda fisken på båda sidormed salt, peppar och citronpepparTherése mat & bak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.