Servera torskenmedpotatisen, tomaterna och gräddfilen. Bred senapen på torskfiléerna. Torsk. Skölj och skiva all potatis och blanda dem medolivoljan, timjan, salt och peppar
LCHF Torskmed Spenat iugn. Lägg följande i en ugnssäker form. delad i små bitar. 400 g torsk500 g fryst spenat1 färsk broccolibukett delad i små bitar1/3 purjolök istrimlor1 tomat iskivor överstGör en sås av2 stora, rivnavitlöksklyftor2 tsk pepparrot3 msk majonnäs100 g creme fraishe1äggsaltpepparcayennepepparTillagaiugnen, 175 g ca 20 min 400 g torsk. 1 färsk broccolibukett. 1/3 purjolök istrimlor. 1 tomat iskivor. 100 g creme fraishe. 20 min
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. L. C. H. F. T. o. r. s. k. m. e. d. S. p. n. a. t. u. g. ä. f. ö. l. j. 4. 0. 5. y. 1. b. c. å. /. 3. v. G. 2. ,. h. 7. n L
Lägg på sötpotatisbitarna, salta lite lätt och ställ in den iugnen. När du är klar, lägg sötpotatis pommes frites på en tallrik som du täckt medlite hushållspapper så att oljan sugs upp
Serveras med pressad potatis eller ris och sallad. Recept. Salta och peppra torsken. Lägg iugnsfast form. Blanda samman alla övrigaingredienser utom osten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.