Smoothie och dessert på en och samma gång – Obs nyttig. Solen lyser ute och ni ska få det här super duper tipset på en smoothie som är mer som en dessert
Jag blir som de flesta andra sugen på lättare mat och gärna flera små kalla rätter. Jag tycker i och för sig om smårätter oavsett väder, men extra mycket när det är varmt ute
Och jag tycker verkligen man ska lägga ner lite tid på att göra maten fin. Denna gång blandade jag ner lite havregryn i smeten, så det blev en mix av både chiapudding och overnight oats
Sedan är det bara att plocka fram och lägga ihop allting - om du använder tonfisk på burk vill säga. Vi upplever lite olika typer av väder i olika delar av landet men solen och värmen kommer ju förr eller senare till oss alla (säger vi)
För det vara bara när det vankas födelsedgaskalas man får glass och lemonad på samma gång. Och nu, sådär trettiofem år senare, sitter jag framför datorn och surfar recept och springer på en härlig blogg med recept på glass
Byt plats på plåtarna och rör om i blandningen några gånger under tiden. Idag gör jag ett avsteg från frukostgröten och bjuder i stället på en jättegod bovetecrunch
Det är svårt att riktigt ta in allting som händer och vad det kan innebära på sikt med allt som pågår runt Jävligt Gott just nu, men jag försöker göra mitt bästa för att inte tappa fokus eller bränna ut mig
Det är svårt att riktigt ta in allting som händer och vad det kan innebära på sikt med allt som pågår runt Jävligt Gott just nu, men jag försöker göra mitt bästa för att inte tappa fokus eller bränna ut mig
Ha koll på den så att den inte tillagas för länge och blir så där tråkigt hård i köttet. Här ugnsbakad med härliga smaker från kronärtskocka, vitlök, basilika och favoritosten Västerbottensost
En vaniljglass vispar du snabbt ihop med hjälp av dubbelvispen, sedan är det bara att fylla på med det du tycker är gott och vänta på att den skall frysa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.