Ja i dag har jag testat min balans och has teknik (is, regn och blåst kan vara intressant ibland). Har gjort två höjdar måltider två dagar i rad jag är imponerad själv, men igår glömde jag bort att ta bilder, så jag får göra den måltiden snart igen
Har sett tonfisklasagne på menyn i skolan men aldrig ätit eller lagat det själv. Om man googlar på tonfisklasagne hittar man ganska många olika varianter
Tonfisksåsen. bryn zuccini, gul lök, vitlök och morötter, tillsätt krossade tomater och låt småputtra 10-15 minuter, tillsätt tonfisken, späd med vatten om det verkar för tjockt
Jag kan tycka det är svårt att laga god mat med just denna råvara men jag hade några burkar hemma i skafferiet och det fick bli ingrediens i en krämig tonfisklasagne som blev godare än väntat
Sätt ugnen på 175°C. Skala och skiva rödlöken. Finhacka vitlöken. Fräs lök och vitlök i olivolja, tillsätt tomatpuré och rosmarin och fräs några minuter till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.