Häll av vattnet och mixa slätt med smöret. Jag vet att det finns många som tycker att det är svårt men med lite hjälp av en termometer blir det mycket enklare att tillaga den perfekta fisken
MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar. Den åt vi som förrätt hemma i sommarstugan tillsammans med rostade tomater från trädgården, basilika (också hemmaodlad), god olivolja, grillade brödskivor och en skål nocellaraoliver
Jag serverade med en riktigt god rökt renstek ochugnsbakadetomateroch surdegsbröd. Späd med resten av buljongen, lite i taget, under omröring tills riset har ett behagligt tuggmotstånd och risottons konsistens är krämig
Bakadetomater smakar magiskt - och rödlök som är tillagad, tycker jag personligen, är godare än rå. Först och främst, stryk burk-tonfiskenoch kosta på dig en skiva färsk tonfiskfilé istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.