Jag börjar faktiskt bli liiite småstolt över mina skills i att laga indiskt. Inte för att jag är någon sorts supervirituous, men de tre rätter jag kan laga börjar bli riktigt smarriga
På mitt förra jobb och även nu i skolan så går vi ut och lunchar titt som tätt. Hej på Er. Men nu gäller det ju att tänka till innan restaurangbesöket om det är värt alla kcal man stoppar i sig
Riv vitlök och ingefäran på ett fint rivjärn och slå oljan över, låt dra en liten stund. Servera med basmatiris (som du räknar för sig) 5 portioner (246 kcal / port)
Ett recept som jag hittade i hemkunskapspärmen. Chicken tikkamasalaAntal portioner. Jag använde kycklinginnerfilé och butter garam masala-kryddan jag fått av min fina vän Anette, straight from India
Inlägget Tikkamasala med kyckling eller oumph dök först upp på ZEINAS KITCHEN. 4 portioner tikkamasala Marinad. 900 g kycklingfilé eller 2 påsar Oumph The Chunk 1,5 dl turkisk yoghurt 1 msk garam masala 1 tsk svartpeppar 1 tsk korianderpulver 1 tsk paprika- eller chilipulver 1 tsk salt Tomatsåsen. 4 portioner tikkamasala. 2 påsar Oumph. 1 msk garam masala
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.