dubbelmarinerad fläskfilémed smak av ingefäraoch balsamvinäger. Som oftast använde jag fläskytterfilé och det funkade minst lika bra som fläskfilé i den här rätten
I medfläskfilénoch stek färdigt. Strimla fläskfilénoch lägg i marinad i påse ett par timmar. Man ska ju dela med sig av det goda och det här är ju verkligen huuur gott som helst
Proppade med härliga smaker som ger en riktigt kick och superenkla att göra, serverar du dessa kycklinglår med ris eller vad det är du är sugen på och middagen är serverad
Strimla köttet tunt och dela lök ochgrönsaker i lagom stora bitar. Verkade så himla gott och det var det, så nu ligger min matlåda i kylen och bara väntar på att få bli uppäten
4 300 g skivad, rökt skinka 1/2 purjolök 4 port ris 500 g wokgrönsaker 3 msk olja 2 tsk curry 2 msk färsk riven ingefära salt och peppar 4 ägg Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.