Fiskfilenpanerade jag i en klassisk panering med mjöl, ägg och ströbröd. Idag blev det fisk med kraschad potatis i ugn, skolans goda sås ( något omgjord) och syrlig vitlöks sallad
Stekt paneradfisk. En av de mest populära rätterna där var stekt fisk med kall sås. Stekt paneradfisk. Det är ju så gott med den saftiga fisken i det frasiga spröda höljet
Krydda och salta fisken och doppa den först i ägget och sedan i ströbrödet ev. Låt paneringen torka lite innan fisken steks i smör i en stekpanna på båda sidor tills den blir gyllenbrun
Lägg den djupfrysta fisken i en kastrull. Lägg fisken ovanpå. Tillsätt matfett och fiskbuljong. Häll stuvningen över fisken och strö över riven ost och ströbröd
Lägg den djupfrysta fisken i en kastrull. Lägg fisken ovanpå. Tillsätt matfett och fiskbuljong. Häll stuvningen över fisken och strö över riven ost och ströbröd
När jag var liten var fisk det värsta jag visste, förutom färdigköpta fiskpinnar. Idag tycker jag om det mesta i fiskväg men just fiskpinnar är fortfarande så himla gott ibland
Enligt LCHF man ska undvika spannmålsprodukter och vad gör man om man gillar stek paneradfisk. Ja, man använder malda hasselnötter att panera i vilken fisk som helst
Super gott med hemgjorda fiskpinnar, stuvad spenat på färsk spenat och kokt potatis. Panera fisken enkelt i ägg och sedan vetemjöl blandat med ströbröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.