Guarkärnmjöl använder jag som redning för att det inte tass upp av kroppen och inte är lika skadligt som majsstärkelse men det går lika bra med maizena
När den svalnat tärande jag kycklingen och la allt i en matlåda med lite salt. Nu har jag dubbelt kollat efter att en läsare undrade skillnaden mellan kokt och okokt kyckling
Servera den nystekta fisken med svamp och stuvad potatis, hacka ev lite persilja över stuvningen. Smaka av med senap efter egen smak, peppra och salta eventuellt – tänk på att senapen saltar
Dela potatisen i halvor ochmajskolvarna i bitar. Strö över koriander och servera med crème fraiche. Lägg kycklingklubborna på en plåt med bakplåtspapper
Servera med de dillslungade potatisarnaoch gärna lite extra sås vid sidan av. Smaka av med salt och peppar (var inte rädd för att ha i salt så att såsen balanseras, men ändå behåller sin höga syra)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.