Smula jästen i en bunke och lös upp den med vatten och olja. Lägg dom på en plåt med bakplåtspapper. Rulla degen till 12 st runda tekakor. Nagga med gaffel och låt jäsa i 40 minuter. Pensla med uppvispat ägg och grädda i mitten av ugnen i ca 8 minuter
Tillsätt vetemjölet lite i taget tills det blir en lös deg. Bakade lite tekakor idag, de blir så saftiga mjuka och goda med havregryn i och mättar mycket bättre då
Här kommer ett recept på riktigt saftiga och goda tekakor som ni måste testa att baka i helgen. Tekakorna bakade jag på en bas av gröt och det är det som gör dem så saftiga
Jo men jag är uppe med tuppen men ska faktiskt försöka sova en liten stund till. Innan det så ville jag bara tipsa dig om mina goda tekakor, ja ifall du nu var sugen på lite färskt bröd till frukost
Tillsätt smör, ägg och vetemjöl och arbeta ihop till en smidig deg. Felicia äter alltid fullkornsgröt till frukost och eftersom vi bakade hemma igår blev det tekakor för mig och Oskar till frukost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.